Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink,champinjon och purjolökspaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smarrig paj efter julfrossan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen och tryck ut den i en långpanna, låt vila kallt i 30 minuter.
  2. Förgrädda den i 200 grader i ca 10 minuter.
  3. Fyll pajskalet med skinka, purjo och champinjoner. Vispa ihop ägg, mjölk och kryddor, slå det över fyllningen. Strö över osten. Grädda i ca 40 minuter eller tills äggstanningen stannat. Serveras med grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.