Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkrullar på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Skinkan kan bytas ut mot tunna skivor kassler. Jättegod, bra bjudmat om man är många, dubbla eller ta receptet x 3, och gör i långpanna. Kan med fördel göras dagen före,och bara ha på såsen och gratinera då den ska serveras. Serveras med bröd t ex vallmorutor och ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken fint, bryn den mjuk i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt riset och låt det bryna en stund med riset, rör om och salta, häll i buljongen. Sänk värmen och låt koka 25 min. Sätt ugnen på 225 grader Fördela sparrisen över skinkan och gör rullar av dom. Vispa grädde och blanda ner majonäs, chilesås och senap.
  2. Riset läggs i en smord form. Lägg över skinkrullarna och häll över såsen. Grädda i 15-20 minuter, tills den fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.