Skinka pasta recept

Laddar...
Din sökning gav 702 träffar
Monicas köttfärssås deluxe

En vanlig köttfärssås som har piffats till med rökt skinka och salami. Här har jag inte heller nöjt mig med enbart crème fraiche, utan jag tillsatte även lite turkisk yoghurt. Sött möter syrligt! ..Skinkbollar

Ett recept som jag hittade i en Allas Veckotidning för länge, länge sedan! Vi gjorde denna maträtt ofta när barnen var små och man köpte hel eller halv gris då blev det mycke fläskfärs i frysen. Barn..

Bondomelett

Omelett är nog den enklaste maträtten som finns! Den är snabblagad, god, mättande och har lågt GI-värde. Kan det bli så mycket bättre?Skinksås

Perfekt till pasta. Ibland när jag tillagar detta har jag i 2 msk tomatpuré och lite paprikakrydda. Blir en lite fylligare smak och rätten ser inte lika blek ut. Den är betydligt godare än den verkar..
Tagliatelle al limone

Jättegod pastasås som innehåller vitlök, chili och citron som sätter smaken på såsen. Grädden gör den krämig och god. Bäst passar det att äta tagliatelle/bandspagetti till denna sås men även annan pas..Rosenfettuccini!

En italiensk rätt i romantikens tecken! Receptet är bara beräknat till två personer. Har själv inte provat det, men skall, så fort mina rosor slår ut.
Simpel äppel- och skinksås

En enkel vardagsrätt som kom till efter en kylskåpsrensning och visade sig vara förvånansvärt god! Tycker du om smaken på ajvar , så kommer denna garanterat falla dig i smaken! Serveras med fördel..