Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen Toscansk pastasallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Många goda smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i saltat vatten tills den är al dente, låt den rinna av i durkslag och häll över i en serveringsskål. Rör ihop dressingen och vänd ned i pastan.
  2. Strimla skinkan och bräck den snabbt i stekpanna.
  3. Strimla tomaterna, basilikan och ruccolan och rör ned i pastan tillsammans med skinkan, kronärtskockshjärtan och oliverna. Smaka av med salt och svartpeppar och strö pinjenötterna överst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.