Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskostfyllda tomater med skinka och pepparrot

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 175 grader. Lägg tomaterna i en smord ugnsfast form. Strimla skinkan och blanda den med fäskosten i en skål. Skär ett kryss i varje tomat. Fyll varje tomat med ost- och skinkröran. Grädda i ugn 15 minuter eller tills osten och tomaterna har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Taran25 3 juni 2009

    Måste testa detta, lät ju super smarrigt =D

  • Fin 19 september 2009

    Kan man äta dessa kalla?

  • Samppo 8 mars 2010

    Detta måste jag bara testa. Låter som något som passar mina smaklökar. Tackar

  • Virvlande 3 oktober 2012

    Jättegoda! Jag skar av toppen på tomaten, gröpte ur den, fyllde den och satte på locket igen. Mycket uppskattat och såg festligt ut. =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.