Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goesallad med skinka, lök, keso och creme fraiche´

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Är gott att ha på buffe´ och till smörgåsbordet. Den här hade jag på vår lilla matträff och den blev poppis.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna i en skål och smaka av med kryddorna. Vill du ha den lite torrare, ta då inte i kesellan. Det är även gott att ha i lite dijonsenap i den här röran.

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • segerwitch 17 juli 2008

    Ett verklig samspel mellan ingridienserna!Den är bara sååå god!

  • Don_Pedro 17 juli 2008

    En riktig 10 påängare! Så ini bövelen god!

  • king200 17 juli 2008

    tack för denna den va super fick den på träffen

  • Sandra-Louise 17 juli 2008

    tack så mycket den var underbar vi fick smaka den på matträffen den ska jag göra själv

  • sonny_ljung 17 juli 2008

    smaka den på träffen jag älskar den

  • Mobbaren91 17 juli 2008

    tack mojja det var gött

  • Evia 17 juli 2008

    Även dennna fick vi på miniträffen igår och den var jätte smarrig. Tog om flera gånger. Borde kunnat rösta 2 gånger så det hade blivit 10 stjärnor men nu kan det ju bara bli 5 tyvärr.

  • azlan_lena 21 juli 2008

    Bra kombination av ingredienser som lyfter varandra . Riktigt god

  • compe 28 oktober 2008

    detta gjorde jag i helgen och åt på knäckebröd herregud vad gott en femma av mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.