X

Skinka skinka recept

Laddar...
Din sökning gav 3867 träffar
Skinka och broccolipaj

Enkel och mycket god matpaj för vardag eller fest, dessutom lätt att göra laktosfri. (ost som lagrats 6 mån+ innehåller inte längre laktos. Anv laktosfria mjölkprodukter)
Roquefortfylld kycklingfilé inlin..

Här kommer ett recept från min käre vän Tommy som jag nu delar med mig till er. Han bor i Spanien och är väldigt duktig på matlagning! Istället för vanligt ris hade jag blomkålsris då jag äter enli..
Julskinka kokt

Skölj av skinkan i kallt vatten. Lägg skinkan i kastrull och fyll på vatten så det täcker skinkan. Tag därefter upp skinkan. Koka upp vattnet Lägg därefter i skinkan försiktigt. Koka upp och skumma..


Tortellini med parmaskinka och to..

Ursprungsreceptet kommer från Coop Medmera-tidningen, men jag har ändrat lite i receptet. Dessutom är tomatsåsen så otroligt god att parmaskinkan kan uteslutas. Och vips har du en vegetarisk rätt. Du..
Bakad pasta med spenat och skinka

En variant på makaronipudding som tillagas med penne i botten och en äggstanning ovanpå med färskost, skinka och spenat. Den är också god att värma nästa dag.Örtgriljerad påskskinka

Här får den kokta skinkan underbar smak av örter och vitlök Jag brukar annvända färdigkokt skinka . Lätt o snabbt ! Man kan även variera ört o pepparblandningar .