X

Skinka skinka recept

Laddar...
Din sökning gav 3867 träffar
Italiensk pastasallad

En god pastasallad som tar vara på några av det italienska kökets främsta tillgångar: buffelmozzarella, lufttorkad skinka, solmogna tomater och färsk basilika.


Kebab pizzabullar

Enkla och snabba att göra med en färdig kit (exv. LIDL) pizzadeg med tomatsås. Super som mellanmål.Pizzamuffins

Jättelätta att baka och goda. Perfekt att ta med sig på utflykten eller knytkalas.
Erikas smörgåstårta

Mamma ville ha en smörgåstårta till syjuntan. Då hon inte gillar tonfisk så fick jag vackert kombinera en egen liten variant som blev mycket omtyckt.

Lättlagad fläskfilégryta

En god fläskfilégryta som går snabbt att göra och alla i olika åldrar tycker om den. Jag tycker att den är godast utan rosépeppar... jag kryddar med lite salt och peppar istället.


Smulans munsbitar pizzastyle

Vet att det finns många recept på detta som ofta kallas pizzabullar. Men jag tycker att det ofta är för tjock deg, för lite fyllning och de ser ut som perfekta bullar. Jag vill att fyllningen ska rinn..
Panpizza

Sen jag gjorde denna pizza för första gången så har jag aldrig provat något annat recept. Detta är enligt mig fulländat. Själv så tror jag att tomatsåsen är den lilla hemligheten. Därför så måste jag ..


Bosses goda julsenap

En riktigt god sötstark senap till jul. Enkel och snabb att göra och blir uppskattade gåvor att ha med sig när man är bortbjuden.Keso omelett

En enkel omelett som görs i ugnen. Denna gör jag alltid. Enkel och god. Mums!