Skinka skinka recept

Laddar...
Din sökning gav 3012 träffar
Sinkadus

Enligt min mor ett gammalt recept som min mormor fick av biskopinnan i Lund vid något tillfälle... Kul med lite historia till ens recept.


Morot och kålrots kaka

God kålkaka som gjordes en jul till julbordet. Kalorisnål och nyttig är den ju också. full av grönsaker, äggvitorna ger protein.Kall Skink & Gurkpaj

På förskolan brukar vi ha "Matafton" i november då alla föräldrar bjuder varandra och oss personal på mat, knytkalas med andra ord. Vid ett sådant tillfälle blev vi bjudna på denna mycket god..

Tuttul

Ett mjukt tunnbröd från Rättvik kallas tuttul. Världens godaste är det också!! Brödedt gräddas i vedeldad ugn men kan även gräddas i het stekpanna på spisen. Traditionellt bakat gör man kakorna ca..

Pizza Bullar

Överraskande goda! Jag vart helt chockad över hur goda dom var, för de låter inte ens hälften så goda som de är! Värt att testa!


Stuvade morötter

...är gott till korv i alla former, stekt fläsk med kokt eller stekt potatis till. En gammal klassiker som är väl värd att prova.

Fyllda scones

Eget påhitt, som har gått hem hos mina vänner. Varje gång jag bjuder på dessa, försvinner de lika snabbt som smör i solsken! Mums!