Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkdipp till marinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Ingår i Buffé recepten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär först skinkan i 2-3 mm tjocka skivor och sedan rakt av i ej för långa strimlor. Hacka lök, gräslök och krasse. Rör creme fraichen smidig samt tillsätt och smaka av med kryddor och kryddgrönt. Blanda slutligen i skinkan. Dippen är klar att servera.
  2. Kan stå färdigblandad någon timme innan servering (men blir då lite lösare på grund av saltet och löken).
  3. Rekomenderas: Förbered gärna denna en dag i förväg genom att skära och hacka alla ingredienserna klart. Förvara sen allt var för sig i väl tillslutna glasburkar och plastaskar med lock. Sen är det bara att blanda, gärna i omgångar om man har många gäster och har gjort flerdubbla satser. Man slipper då att den blir lös.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.