Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkfyllda auberginerullar

 
Skriv ut

Det kommer alltid en vardag efter julhelgen och där står vi med en bit julskinka, här kommer ett litet tips vad ni kan göra av biten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250º.
  2. Tina spenaten och krama ur den mesta vätskan. Skala lök och vitlök. Hacka dem. Skär skinkan i små tärningar.
  3. Fräs löksorterna mjuka och glansiga i lite matfett. Tillsätt spenaten och skinkan. Låt allt fräsa samman några minuter. Krydda med salt och peppar. Skär auberginerna på längden, det blir ca 7 skivor av varje. Fördela skinkröran över dem. Rulla samman och lägg rullarna med skarven nedåt i en eldfast form. Häll över ostsåsen. Grädda i övre delen av ugnen ca 10 minuter. Strö eventuellt över lite färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.