Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkfyllda kycklingrulader

 
Skriv ut

De delikata ugnsstekta kycklingruladerna är fyllda med läcker rökt skinka, ost, tomat och spenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut kycklingfiléerna på en plan arbetsyta och halvera dem horisontellt, parallellt med arbetsytan, för att få två lika tunna skivor. Lägg kycklingskivorna mellan två bitar plastfolie och banka ut dem lätt med en köttklubba så att de blir cirka 5 mm tjocka.
  2. Lägg en skiva skinka på varje kycklingfilé. Fördela riven ost, torkade tomater och spenat över skinkan. Rulla ihop kycklingfiléerna till fasta rullar och bind ihop med kökssnöre så att de är väl tillslutna.
  3. Sätt ugnen på 150 grader. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Bryn ruladerna runt om cirka 4 minuter, vänd dem ofta, tills de är gyllene runt om.
  4. Lägg ruladerna på en plåt och ugnsstek cirka 30 minuter tills genomstekta. Ta av snöret och servera som de är eller skiva dem i 2-3 cm tjocka skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.