Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkjansson

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant på Jansson som kanske faller de mindre barnen på läppen...och kanske också de större barnen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skala och skär potatisen i tärningar. Tärna skinkan, strimla purjolöken.
  3. Varva potatis, skinka och purjolök i smorda ugnsfasta portionsformar.
  4. Koka upp grädden i en kastrull. Peppra. Häll grädden över skink- och potatisblandningen. Strö över osten.
  5. Gratinera ca 35 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.