Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinklåda Skinklåda
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En rejält mättande låda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form. Avsluta med tomater.
  2. Vispa samman ägg, salt, peppar och mjölk. Häll det över tomaterna. Strö över riven ost.
  3. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter eller tills äggstanningen har stelnat och fått fin färg. Strö över lite hackad persilja.
  4. Ugn: 175°

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Caddiie 27 mars 2008

    Detta ska jag laga idag :) Lägger upp bild och kommentar senare :) spännande.

  • Caddiie 28 mars 2008

    SUPERGOTT! Populärt och mättande.. Min svåger tyckte att det smakade pizza, och det är ju positivt med tanke på nyttigheten :) Gjorde stanningen på lättmjölk och det gick jättebra!. Kommer absolut att göras fler gånger :) Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.