Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och skinklåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Väldigt god och uppskattad låda hemma hos oss. Hittade receptet i vårt ica-reklamblad. Jag har gjort en liten förändring mot orginalreceptet. Kryddar potatisen med pepparmix.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Strimla picnincbogen fint och bryn strimlorna i matfett. Skiva löken och tillsätt den i slutet av stekningen av köttet. Skala potatisen och skiva den tunt. Varva potatis, lök och kött i en smord form och krydda väl med salt, peppar och pepparmix (för den som testa denna krydda). Häll över grädden och ställ in formen mitt i ugnen ca.45-60 minuter. Tips: (som jag brukar göra) Salta och peppra köttet lite även under stekningen. Salta och peppra potatisen före den varvas med kött och lök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frittehallberg 5 mars 2010

    Undrar hur länge den skall stå i ugnen sen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.