Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket enkel och snabb skinklåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om riset ej är kokt så koka det.
  2. Blanda grädde, chilisås, peppar och salt. Det ska smaka lite starkt.
  3. Linda sparrisarna med skinkan.
  4. Häll det kokta riset i en ugnssäker form och lägg sparrisskinkrullarna ovanpå. Häll över chiligrädden och gratinera med ost
  5. Ugnstemperaturen ska vara 225 grader och ställ lådan nästan längst ner.
  6. Om riset är varmt så kan den stå i mitten och låt den stå tills osten fått en fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.