Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinklindad ugnsstekt majskycklingfilé

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Passar bra på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn175°
  2. Torka av filéerna med hushållspapper. Salta lätt och krydda med svartpeppar och timjan.
  3. Linda skinkskivor runt filéerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Stek dem i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 70° cirka 30 minuter. Låt köttet vila 10 minuter, innan det skärs upp. Eller låt köttet kallna och sedan förvaras i kyl till serveringen.
  4. Skär upp köttet i centimetertjocka skivor och lägg upp på serveringsfat. Dekorera med färsk timjan och halverade cocktailtomater.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.