Skinkröra till bakpotatis

Ett lyckat litet knåp i köket enligt Kajsa Wargs princip; "Man tager vad man haver...."

Jag har bara använt röran i bakpotatis men den funkar alldeles säkert på buffébordet, på ett rostat bröd eller i en utflyktsmacka.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: bakpotatis

Ingredienser

100 g rökt skinka, gärna typ källarrökt
100 g smörgåsgurka
0,5 liten rödlök
1,5 dl gröna ärtor
3 - 5 msk majonnäs (efter smak)
2 dl crème fraiche
Salt
Peppar

Betyg (0 röster)
Antal personer
3-4
Visningar:
1293
Sparat:
30

Gör så här

Ta fram de gröna ärtorna från frysen och låt tina något. Finhacka skinka, lök och smörgåsgurka. Blanda alltsammans med crème fraiche, majonnäs och ärtor. Smaka av med salt och peppar.
Observera att mängden majonnäs kan varieras efter tycke och smak. Vill man ha en rinnigare röra så kan man använda mer crème fraiche.

Servera röran till bakpotatis.

LIKNANDE RECEPT

Skinkröra recept
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av LEDIVO
över 2 månader
över 2 månader
av Liliane
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.