Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksås

 
Skinksås Skinksås
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt till pasta. Ibland när jag tillagar detta har jag i 2 msk tomatpuré och lite paprikakrydda. Blir en lite fylligare smak och rätten ser inte lika blek ut. Den är betydligt godare än den verkar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna skinkan. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikan.
  2. Fräs löken och paprikan i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Strö över mjölet och späd med créme fraiche, vatten och buljongtärning + skinka.
  3. Låt såsen puttra under omrörning några minuter. Smaka av med oregano, salt och peppar. Strö över några svarta oliver.
  4. Bjud på nykokt pasta och nyriven parmesanost till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.