Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkschnitzel med dragonsås och klyftpotatis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Glutenfri och enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort ev. fett på köttet. Salta, peppra och bred ena köttsidan med senap. Smula hälften av den torkade dragonen på senapen eller finhacka den färska och strö på. Vik i hop köttet med senapen inåt. Fäst med tandpetare om det behövs.
  2. Stek köttet ca 3 minuter på varje sida.
  3. Rör ihop grädde, majsstärkelse och soja. Häll blandningen runt köttet och låt såsen koka ihop en aning. Smaka av med mer senap och kryddor om så behövs.
  4. Servera med råstekt klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.