Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkschnitzel med potatistomp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabbare lyxrätt kan du inte göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen till potatistompet. Häll av vattnet och mosa potatisen. Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda vetemjöl, 1-2 krm peppar och 1 tsk salt på en tallrik. Vänd skinkskivorna i vetemjölet. Stek schnitzlarna i smöret några minuter på varje sida. Koka ärterna enligt anvisning på förpackningen. Skär citronen i klyftor.
  3. Servera schnitzlarna med potatistomp, ärter och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.