Skinkstek recept

Laddar...
Din sökning gav 131 träffar
Örtkryddad skinkstek

En klar favorit för hela familjen. Kräver liten arbetsinsats och resultatet är otroligt smakrikt. Det är inte så noga vilka kryddor du tar, det går bra med de flesta örtkryddor.Jockes sauterade skinkstek

Exotisk rätt som är inspirerad från medelhavsområdet. Kryddig, saftig och spännande. Väldigt god! Lätt att förbereda och ta med i husvagnen eller till fjällstugan. Allt-i-ett gryta.
Skinkstek med ananas och sweet ch..

Ananas och chili ger den rätta, sötsyrliga smaken som passar så bra till just fläskkött. Receptet är absolut värt att prova som ett spännande alternativ till traditionell fläskstek.


Skinkstek i gjutjärnsgryta

Fantastisk skinkstek som passar bra vid något speciellt tillfälle och kanske inte riktigt till vardags då den tar en stund att göra. Den är absolut inte fettsnål så jag rekommenderar den inte till dig..
Kalops på fläskkött

Blir både billigare och godare (enl. mig). En skinkstek till bra pris är inte svårt att hitta. Sen är det bara att skära ner den. Eftersom den får koka så länge, så ramlar köttet isär så fort du s..


Fyllda rullader med råstekt potat..

Köp en skinkstek & du kan göra massor av gott! Skär steken i tunna skivor och banka ut den tunnt, bred på en god fyllning och rulla ihop! Till detta råstekt potatis och skysås! Självklart går det även..Stek à la cajun

Mycket god variant på skinkstek. Lite sting och mycket mustig sås gör denna rätt perfekt både på lördagkvällen och som söndgasmiddag.


Fredagsgodisgryta

En god kötträtt som vi har ätit många gånger i min familj och som flera av våra vänner har velat ha receptet på! Kan varmt rekommenderas!


Pulled pork på mitt sätt

Jag har testat lite olika recept på Pulled Pork och inget har fallit mig riktigt i smaken. Dom recept jag provat innehåller alla mer eller mindre rökiga smaker, och nu vet jag att jag inte föredrar..