Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta på skinkstek

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god gryta med krossade tomater och crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, skär skinksteken i bitar. Bryn löken och köttet tillsammans och låt puttra i ca 40 minuter. Tillsätt sedan champinjonerna och stek någon minut. Krydda sedan med grillkryddan, svart och vitpepparn. Häll sedan i krossade tomater och låt puttra någon minut. Häll sist i crème fraichen rör om och låt allt bli genom varmt.
  2. Tips: Gott till är friterade strips!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.