Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkstek i strimlor med kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En snabbt gjord och mycket god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Rosta kokosen några minuter i en torr varm wok eller stor stekpanna. Häll upp på en tallrik.
  3. Woka sedan köttet i olja i panna, stek i omgångar. Lägg tillbaka allt köttet och tillsätt kokosmjölk, champinjoner och citronsaft. Rör om och låt sjuda 10-15 minuter.
  4. Blanda i mango chutney och russin och hetta upp. Smaka av med salt och peppar. Strö över kokos och servera med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.