Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkstek marinerad i vitlök, soya och röd balsamvinäger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinaden gör skinksteken såå god, för att inte tala om hur såsen blev med marinaden som grund.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera skinkan i marinaden minst 1h. Bryn den snabbt i smör och lägg i en liten gjutjärnsgryta med all marinad, sätt på locket och stek på nedre delen av ugnen på 90 grader tills innertemperaturen visar 65 grader. Låt den vila en stund i folie.
  2. Till servering:
  3. Potatis Pressgurka Gele

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.