Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna är verkligen supergod! Vi brukar koka broccoli, blomkål, morötter, vitkål och potatis. Fyller tallriken full med dessa grönsaker och häller såsen över. Så gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skinkan i strimlor. Låt dem fräsa i smör & rapsoljan i några minuter. Tillsätt mjöl och späd med mjölken, lite i taget. Smula ner buljongtärning och låt sjuda under omrörning ca 5 minuter.
  2. Smaka ev. av med salt och rör ner persiljan precis före serveringen. Servera såsen till kokta grönsaker som blomkål, svartrot eller sparris eller som pastasås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.