Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God sås som jag brukar äta med kokt blomkål och kokt potatis. Såsen passar även perfekt till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla baconet och stek i lite margarin. Lägg det därefter åt sidan.
  2. Smält margarinet och vispa ihop med vetemjölet. Tillsätt mjölken samt socker och salt. Koka upp under omrörning och låt såsen tjockna.
  3. Tillsätt baconet och smaka av om såsen ev behöver mer salt. Tillsätt mer mjölk om såsen blir för tjock.
  4. Servera med kokt blomkål och potatis alternativt till pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.