Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med hjälp av färdig fond gör du enkelt och snabbt en vällagad rätt. Servera gärna kokt potatis till så får du upp sista droppen av den goda såsen. Toppa pannan med lite färska lingon som blir pricken över i!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 1 cm tjocka skivor.
  2. Skala och grovhacka löken. Skär svampen i bitar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Ta upp köttet. Stek svampen i stekpannan och koka ur eventuell vätska.
  3. Tillsätt löken och fräs den några minuter. Lägg tillbaka köttet. Smaksätt med soja och peppar.
  4. Häll i fond och grädde och låt det koka ihop ca 5 minuter utan lock. Rör i lingonsylten. Strö över timjan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Jessika 12 januari 2008

    Supergott! Det blev en lyckad och snabblagad fredagsmiddag av detta. Serverades med pressad potatis. Smaksens!

  • PinkLadie 2 september 2008

    Riktigt gott! Dessutom lättlagat med lite disk... Rekommenderas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.