Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skolebröd

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Något Farmor alltid bakar.

Ingredienser

Instruktioner

1. Smält margarinet och blanda i mjölken. Värm till ca 37 grader, fingervarmt. 2. Lös jästen i degspadet och blanda i resten av ingredienserna. Låt jäsa i ca 20 min. 3. Dela degen i 6-8 bitar, rulla, lägg på plåt och platta till något. Låt jäsa i 10-15 min. 4. Gör marsankräm, lägg 1 msk kräm på var bulle, pensla med ägg och grädda mitt i ugnen ca 10 min på 225 grader. 5. Gör glasyren och dra några varv över bullen, strö sedan över kokos.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.