Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skrynklig kanarisk saltpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På spanska: Papas arrugadas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta potatisen, skala den inte
  2. Låt den sedan koka i det kraftigt saltade vattnet, utan lock.
  3. Några minuter innan potatisen är färdigkokt , häll bort nästan allt vatten och tillsätt ytterligare ett par matskedar grovsalt för att få lite extra vit salthinna på potatisen.
  4. Låt stå kvar några minuter på den varma plattan med en bottenskyla av kraftigt saltat vatten som långsamt kokar bort.
  5. Servera med Mojo rojo-sås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.