Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skurna chokladbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkla, spröda, lättbakade småkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp alla torra ingredienser på bakbordet. Gör en grop för äggulorna och lägg dem i groparna. Lägg till smöret och knåda till en smidig deg. Dela degen i tre delar. Rulla tre fingertjocka längder, lägg på bakplåtspapper. Platta ut rullarna, pensla med äggvita och strö över pärlsocker.
  2. Grädda i 200 grader i ca 12 minuter. Rullarna ska sjunka ihop och bli platta. Om man gräddar för kort tid blir kakorna lite sega.
  3. Skär snett över rullarna medan de är varma.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • IdaKonig 6 oktober 2014

    Klassiska, lättbakta och utsökta kakor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.