Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skurna chokladbröd

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Underbart goda chokladkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda snabbt samman degen i en matberedare eller för hand. Dela degen i sex bitar. Rulla ut bitarna till längder och lägg på bakpappersklädd plåt.
  2. Platta ut dem något. Pensla med uppvispat ägg, strö över pärlsocker.
  3. Grädda kakorna i 175 º ca 15 min. Smält chokladen på valfritt sätt, under tiden kakorna står i ugnen. När du tagit ur kakrullarna ur ugnen, rippla chokladen över dem. Skär sedan kakorna i sneda bitar medan de ännu är varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.