Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättinlagd slanggurka

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 2 dagar 5 minuter
Skriv ut

Barnsligt enkelt och gott. En plastpåse är allt som behövs.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda salt, socker och dill i en plastpåse. Skär gurkan i 4-6 bitar och lägg i plastpåsen. Knyt ihop plastpåsen och stoppa i kylen. Klar efter 2 dygn.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • gottgris 5 september 2008

    jättegott, provsmakade efter ett dygn. Kommer att göra det fler gånger, hur enkelt som helst

  • Lenael 22 maj 2011

    Tack för det receptet. Smidigt och gott.

  • The_mama97mia 11 augusti 2011

    Jag är galen i Brinks snabbsaltade gurka, ska testa detta o se - men ska man ha så pass mkt socker i?

  • flabban 11 augusti 2011

    Allt är ju en smaksak men det är måtten jag använder och hos oss är det mycket uppskattat. Så det står inte fel i receptet.

  • The_mama97mia 18 mars 2012

    Åh så gott! Men jag kommer minska ännu lite mera på sockret nästa gång. Tack för tipset!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.