Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Slush ice med vaniljglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Svalka dig med slush. Om du inte har frysta vinbär hemma kan du utesluta dem och ta en mindre mängd socker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala melonen och skär den i bitar och ta bort kärnorna. Lägg bitarna i frysen.
  2. Koka upp vatten och socker till en sockerlag. Sjud utan lock 5 minuter. Låt svalna.
  3. Ta fram melon och bär ca 20 min innan du kör dem i matberedare med den kalla sockerlagen. Häll upp i höga glas och garnera med röda vinbär eller jordgubbar. Servera med mjukrörd vaniljglass i ett glas vid sidan om.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cassandra_vhip 26 december 2012

    Sonen fick en slushmaskin i julklapp, jag står lite villrådig inför recepten i bruksanvisningen... kollar på matklubben... en av mina "favoritreceptskapare" har lagt in ett recept, kan det bli bättre?? Tack lennali!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.