Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små hoisin - bollar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Plockmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop de tio första ingredienserna väl med varandra i en skål. Gör små bollar av smeten med hjälp av en matsked.
  2. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och stek bollarna i omgångar. Skaka hela tiden på pannan så förblir de runda. Lägg över dem i långpanna, hit kan de förberedas.
  3. Värm ugnen till 175 grader och ställ in plåten med bollarna i ca 15 minuter, de skall bli genomvarma.
  4. Servera bollarna uppträdda på tandpetare med en tunn trekant av en limeskiva och ett korianderblad och servera med den ihopblandade dippsåsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.