Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små ansjovispajer

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Så goda och perfekta till buffén och på smörgåbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Blanda pajdegen för hand eller i matberedare.
  3. Lägg degen i en plastpåse i kylskåpet ca 30 minuter.
  4. Fräs lök, purjo och soja på svag värme i lite matfett.
  5. Blanda ägghack, lökblandning och ansjovis utan spad, i en skål.
  6. Kavla ut pajdegen, klä formarna med degen och ställ dem på en plåt.
  7. Fyll pajskalen med röran och häll över äggstanningen.
  8. Grädda i mitten av ugnen 15-20 minuter tills de stelnat och fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.