Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små köttfärspajer

 
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gluten- och laktosfria, passar bra till bufféer och förrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mixen med fiberhusk. Finfördela margarinet i mixblandningen och tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg.
  2. Tryck ut degen i runda portionsformar av aluminium.
  3. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken i oljan. Tillsätt köttfärsen och stek den. Krydda med salt, peppar och timjan. Skär tomaterna i bitar och tillsätt dem och krossade tomater.
  4. Koka utan lock i 15 minuter. tillsätt 3 dl av den rivna osten.
  5. Sätt ugnen på 200º.
  6. Sätt formarna på en plåt och fördela köttfärsfyllningen i dem. Strö över resten av osten.
  7. Grädda dem mitt i ugnen i 20-25 minuter.
  8. Servera dem med gula och röda små tomater, oliver, rödlök och olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.