Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små tomatpizzor med parmaskinka

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God matig förrätt eller som huvudrätt med sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader Dela pitabröden och ringla över olivolja på snittytorna. Salta och peppra. Skiva körsbärstomaterna och lägg på. Strö över lite oregano och fördela den rivna osten. Grädda pizzorna i ugnen i 10-15 minuter eller tills osten smält och fått färg. Ta ut dem från ugnen och strimla parmaskinkan och fördela över bröden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.