Här har du chansen...testa denna ovanliga och goda pizza...
Instruktioner
- Sätt ugnen på 275 grader.
- Skiva den oskalade potatisen tunt i matberedaren och blanda den i en bunke med salt, peppar och olivolja.
- Lägg potatisen som en rund solfjäder 20 cm i diameter på en plåt med bakplåtspapper.
- Gör fyra bottnar. Förgrädda i 10 min. Tag ut dem ur ugnen och lägg på skivade tomater, sardeller och mozarella. Salta, peppra och grädda ytterligare i 8-10 min.
Toppa de färdiggräddade pizzorna med ruccola.
- Tips!
Du kan också lägga på parmaskinka, salami eller champinjoner på de förgräddade bottnarna istället för sardeller. Eller toppa de förgräddade pizzorna enbart med ruccola och 100 g grovt riven parmesanost uppblandad med mozarella.
Publicerat den
21 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar