Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nutellasnurror

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Kan inte misslyckas :)

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina smördegen i 10-15 minuter. 2. Kavla ut smördegsplattorna, gärna med lite vetemjöl, så att de blir 2-3 mm tjocka 3. Bred på nutella. Rulla ihop till en rulltårta 4. Skär så att det blir ca 12 kakor av varje rulle 5. Lägg snurrorna på bakplåtspapper på en plåt. Pensla med ett lätt uppvispat ägg 6. Grädda ca 8-10 minuter (var försiktig, de kan få för mycket färg under). 7. Låt nutellasnurrorna svalna. Sikta över florsocker

Kommentarer (2)

  • Judith 6 februari 2009

    funkar väl ganska ok, men jag skulle villja ha dom lite sötare. det är en sån kaka en 5-åring skulle kunna baka helt själv :P

  • Bullenbuss 3 augusti 2013

    Skulle mn kunna sockra på dom då ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.