Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad laxfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod helgmat!!!

Ingredienser

Instruktioner

Kavla ihop smördegsplattorna och lägg i en ugnsform. Salta och peppra laxen. Bred halva philadelphiaosten på mitten av smördegen. Lägg dit laxfiléerna, bred resterande av osten på laxen. Strö dill över och nyp ihop degen runt om laxen (inte över). Grädda tills smördegen är klar då är även fisken färdig. Ca 20-30 minuter i 200 graders värme. Ät ris till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjuranna 17 juli 2008

    Gjorde den här rätten hos min bror och den uppskattades av alla! Enkel att göra var den också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.