Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegspiroger med tacofyllning

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Mycket goda piroger som har en god tacofärs fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och bryn den och färsen och tillsätt taco mixen och övriga kryddor med tomaterna och vattnet och låt puttra i ca 30 minuter tills vätskan kokat bort och låt svalna.
  2. Fyll smördegsplattorna med tacofärsen och ost och gör piroger och avsluta med att pensla med uppvispat ägg. Sedan in i 225 grader i 5-10 minuter eller tills pirogerna fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 15 maj 2010

    Hej Tack för ett super goda piroger kan rekomenderas klart en 5 från mej monica

  • gds877 25 augusti 2010

    De var jättegoda, det blir fler gånger jag äter dessa. Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.