Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma smörgåsar med béarnaise och köttfärs.

 
Skriv ut

Goda och lite matigare varma smörgåsar

Ingredienser

Instruktioner

Smöra brödet.. Stek köttfärsen och gör under tiden såsen. När köttfäsen är klar, slå över såsen och rör om, låt puttra någon minut så det tjocknar. Fördela all köttfärsröra på smörgåsarna, lägg på 1 skiva tomat och ost på vardera smörgås. Gratinera 225 grader 5-10 min eller tills osten fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.