Smörgås -tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 204 träffar
Smörgåstårta – på mitt sätt

Så enkel men så god. Ett recept som jag har haft i mina ägor de senaste 30 åren. Serveras alltid på midsommarkvällen, födelsedagar eller när man blir så där jätte sugen. Receptet är baserat på en tår..


Supergod smörgåstårta med skinka ..

Familjens favoritsmörgåstårta helt utan fisk och skaldjur (fast på bilden är den garnerad med ägg och räkor det var så det blev sist jag gjorde den), fantastiskt god! Smörgåstårtan läggs med fördel ih..


Tinas smörgåstårta

Har gjort den så att även de som bantar kan med gott samvete ta en riktigt stor bit. Tårtan har 4 lager så den blir hög och fin. Vill man inte ha lättvarianten så tar man det man vill ha.


Min saftiga smörgåstårta

Hemligheten med en saftig smörgåstårta är att blöta på brödet med sockerdricka. Detta behövs för en tårta ca 30x40 cm som väger nästan 6 kg. Min på bilden vägde 5,9 kg.


Smörgåstårta

Detta är en jättegod smörgåstårta som alla älskade! Det går bra att byta ut lätt creme fraiche mot full fet om man så vill. (Däremot bör man inte byta ut den full feta mot slutet till lätt, det bli..


Mias smörgåstårta

Den här tårtan har jag ätit många gånger. Min dotter gjorde den till alla kalas. Den är jättegod och enkel att göra. Den är gjord på hönökaka med fyllning av bl.a. tonfisk, rökt skinka, gurka och ..Åkes friska smörgåstårta

Recept från alliansen, nu är det folkpartiets tur med en frisk, jättegod smörgåstårta. Man kan göra bara en halv tårta också, halvera då ingredienserna.Smörgåstårta

God och lätt att göra. Vill du ha mager variant byt ut majonnäs, grädde och ta ej smör på lagrena
Varm smörgåstårta

Den här har varit en perfekt smörgåstårta till kalas med mat. Gott lätt lagat. Bra att kunna förbereda dagen innan. Alla som äter den har gillat den.