Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min smarriga smörgåstårta.

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min smörgås tårta är väldigt eftertraktad av flera än mina nära & kära, så prova gärna du med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg brödet på en bricka
  2. första lagret: leverpastej/boston-gurka
  3. andra lagret: keso/ananas
  4. tredje lagret:ägg/purjolök/kaviar/gräddfil/majonäs
  5. fjärde lagret:täck med de sista bröd skivorna & bred
  6. på & runt om med skinkosten.
  7. Låt smörgåstårtan stå kallt ett dygn, övertäckt med
  8. plast.
  9. Dekorera dagen efter: ost/skinka skivor runt om,
  10. hackad isberg-sallad på tårtan.
  11. skär tomat/gurka i månar & lägg runt i ram. lägg räkor på gurkan/tomat skivorna.
  12. lägg skivade ägg innanför räkramen. Gör ost/skink
  13. rullar o lägg på & gurka/tomat halvor mellan alla
  14. rullar.
  15. skär citronen i halv månar o lägg 2 i varje hörn & i
  16. mitten på lång sidorna. Lägg druvor & mandariner
  17. lite varstans.
  18. Fäst kruksallad i alla hörn med tandpetare & i
  19. mitten på långsidorna.
  20. Dusch lätt med blom spruta över hela & täck med
  21. plast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.