Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåsbullar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket snabba och goda smörgåsbullar som bara tar några minuter att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Rör hop mjöl, grahamsmjöl, bakpulver och salt. Blanda i margarinet och mjölk. Rulla en rulle av degen och skär lagom stora bullar. Lägg på en plåt och ställ in i ugnen. Låt svalna.

Kommentarer (4)

  • indra 6 augusti 2015

    Hur länge ska de vara i ugnen ?

  • hebbe2006 16 augusti 2015

    dem ska vara i ugnen ca 10-15 min fast det beror på vilken ugn man har :-)

  • hebbe2006 28 maj 2016

    jag tackar alla som har tittat på detta recept ni är bäst!!

  • Christina 1 oktober 2018

    Ska smöret smälta?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.