Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåskex med havregryn

 
  • Serverar: 100 portioner
Skriv ut

Enkla och goda kex, i synnerhet när de är nybakade. För nyttigare variant; ersätt vetemjöl med mörkt lantbrödsmjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vatten och havregrynen. Tillsätt de övriga ingredienserna.
  2. Kavla ut degen till 2 mm tjocklek och nagga.
  3. Tag ut kexen med ett runt mått, diameter ca 60 mm.
  4. Grädda i 200 grader i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.