Perfekt som del av en buffé.
Instruktioner
- Kantskär kavringen och smula ner den i en matberedare. Häll över smöret under gång tills allt är blandat. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar botten, ca 23 cm i diameter. Grädda i 200 grader i 6-8 minuter och låt svalna.
- Kärna ur paprikan och skär den i bitar, 2x2 cm, och lägg på bakpappersklädd plåt med skalsidan uppåt. Grilla i 250 grader i några minuter tills skalet börjar få färg. Låt svalna.
- Fördela tomater, paprika, skinka och basilika över kavringsbottnen. Mixa samman ost, grädde, yoghurt, ägg, senap och honung, tillsätt basilika och sikta ner mjölet under omrörning. Krydda ev med salt och svartpeppar. Häll fyllningen i formen. Grädda 150 grader, ca 40 minuter eller tills fyllningen stelnat.
- Låt kallna. Garnera med skinka, tomater, oliver och ruccola.
Publicerat den
5 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
den är asgod!
Topen för mig som inte är särskilt förtjust i majonnäs!