Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Formbröd / Rostbröd

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Blir 15-20 skivor, från www.lchfgourmet.se Passar utmärkt att ha som botten till smörgåstårta eller att rosta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen poröst med elvisp och häll i det smälta smöret. Blanda de torra ingredienserna och blanda väl i smeten. Häll i en smord form eller en klädd med smörpapper, toppa med vallmofrön.
  2. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.