Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta med hönökaka!

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God & enkel smörgåstårta med hönökaka & utan skaldjur!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda leverpastej, bostongurka & grädde. Smöra de två första halvorna och bre på pastejblandningen. Blanda philadelfiaosten med hackad skinka och bre på nästa lager. Översta lagret toppa med majonäs och lägg ett fint lager med kruksallad. Rulla sedan skinka varvat med ostskivor. Garnera med gurka och tomat! Supersmarrig tårta!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • karinnygren 2 mars 2008

    Mycket god fyllning. Använde grov formfranska med bortskurna kanter istället för hönökaka.

  • krissebj 20 juni 2009

    Gjorde smörgåstårtan idag, supergod & enkel :-))

  • PingelaC 7 september 2016

    Jättegod och enkel. Gjorde den äggfri med Lulles bredbara leverpastej och Kavli lättmajonäs. Tog 300 g Philadelfia och ca 120 g skinka, plus skinka ovanpå givetvis. Gjorde den fyra timmar innan gästerna kom och den var ändå saftig och god. Räckte till åtta hungriga personer. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.