- Serverar: 10 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En enkel och lättgjord smörgåstårta som räcker till många, uppskattad bland vänner och bekanta.
Instruktioner
- Häll vattnet av tonfisken och finfördela den.
Strimla purjolöken fint. Blanda alla ingredienser till fyllningen.
Kantskär brödet och lägg på en stor bricka. Bred en tredjedel av fyllningen på brödet. Se till att det räcker till tre lager. Bred majonnäs längs kanterna.
- Ganera efter tycke och smak.
- Själv brukar jag lägga äggula lime frukt och röd kaviar i en rad, äggvitan och räkor i nästa. Rulla ihop laxen och ställa mellan gulan och limen. Fantasin får flöda
Publicerat den
16 mars 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hur mycket bröd och vilken sort? Kan vara bra att veta. :-)
Tyvärr glömde jag att skriva att det går åt ca 2 formfranskor. monica