Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta med tonfisk och räkor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En enkel och lättgjord smörgåstårta som räcker till många, uppskattad bland vänner och bekanta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vattnet av tonfisken och finfördela den. Strimla purjolöken fint. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Kantskär brödet och lägg på en stor bricka. Bred en tredjedel av fyllningen på brödet. Se till att det räcker till tre lager. Bred majonnäs längs kanterna.
  2. Ganera efter tycke och smak.
  3. Själv brukar jag lägga äggula lime frukt och röd kaviar i en rad, äggvitan och räkor i nästa. Rulla ihop laxen och ställa mellan gulan och limen. Fantasin får flöda

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • matkarin 16 mars 2010

    Hur mycket bröd och vilken sort? Kan vara bra att veta. :-)

  • monicadaun 17 mars 2010

    Tyvärr glömde jag att skriva att det går åt ca 2 formfranskor. monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.